Sopa d' hivern
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 brikcs de caldo preparat (tambe pot ser fet de casa)
- 4 cullerades de sigrons cuits
- 4 cullerades de fesols cuits
- 1 patata gran
- 1 pastanaga gran
- Unes mandonguilletes
- Uns talls de butifarra negra
- 60 grms de fideu dople
8 racions
Elaboració
Posar el caldo a l'olla, deixar arrenca el bull.
Posari la patata exqueixada a trossets, la pastanaga a rodanxes, seguidament i posarem les llegums.
Tot seguit i posarem les mandonguilletes enfarinades, quant torni arrenca el bull, afegirem els fideus i per ultim la botifarra negra a rodanxes
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1324 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.