Magret d'ànec, amb salsa de magrana
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un magret d'ànec, més aviat de mida gran,( un magret, és per dues persones).
- Salsa de magrana
- Picada d'oli, alls, i julivert, ( feta amb la batedora elèctrica)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Dues patates mitjanes
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Un buidador, per fer boletes de patata.
Elaboració
Primer de tot, pelem les patates, i amb l'estri de fer boletes, les anem buidant.
Un cop fetes les boletes, les posem a fregir en una paella, amb oli d'oliva, salades, previàment. Quan són rosses, traiem tot l'oli de fregir, i hi afegim unes cullerades de la picada d'all i julivert, i les reservem.
Tot seguit, agafem el magret d'ànec,i amb l'ajut d'un ganivet, traiem part del greix que té, i seguidament, amb l'ajud del mateix ganivet, fem un engraellat, a la mateixa part del greix.
Tot seguit, el salpebrem, i el posem a fregir en una paella, amb una gota d'oli, fins que és ben rós, per les dues cares. Tot seguit, l'escalopem, i el posem en el forn a 180º, en una safata, tant sols uns cinc minuts.
En un cassó, posem la salsa de magrana, i l'escalfem a l'hora de emplatar-ho, i la reservem.
En un plat ben bonic, fem una mitja lluna amb el magret escalopat, a la part de dalt del plat, i ho cobrim amb una mica de salsa. A la part de baix del plat, fem com un volcà amb les boletes de patata com a guarnició, i ja tenim el plat llest, per treure a taula.
30min
Notes
Aquesta recepta, la podem fer tot l'any, ja que la salsa de magrana, la poder congelar per raccions.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2951 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.