Flam de taronga
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 ous
- 1 litre de suc de taronga natural
- La pell ratllada d'una taronga
- 200 grms de sucre
- Sucre caramel pel fondo de la flamera
8 racions
Elaboració
Es bat els ous amb el sucre, si afegeix la pell ratllada d'una taronga, i el suc de les taronges.
Es posa a una flamera caramelitzada i es posa al forn al bany maria fins que qualli
30min
Notes
Es pot adornar amb nata o servir amb neules de xocolata o amb rodanxes de taronga macerades amb mel i unes gotetes de vodka.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
938 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.