Carxofes a la villeroi
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: hivern
Ingredients
- 8 carxofes
- 30 g de farina
- 30 g de mantega
- 300 ml de llet
- 2 ous
- 1 llimona
- Pa ratllat
- Oli, sal i farina
4 racions
Elaboració
Netegeu les carxofes, eliminat les fulles dures externes i bulliu-les en aigua salada i suc de llimona durant un 10 minuts. Reserveu-les.
Prepareu una salsa beixamel amb la farina, la mantega i la llet. Una vegada espessada, retireu-la del foc, afegiu-hi 1 rovell d'ou i una mica de sal.
Escorreu les carxofes, talleu-les en 4 parts i passeu-les per la beixamel. Traieu-les i deixeu que s'escorrin.
Passeu-les per farina, ou batut i pa ratllat. Fregiu-les en abundant oli calent. Quan estiguin daurades, treieu-les i poseu-les damunt de paper de cuina.
1h
Notes
Aquest plat de carxofes atipen molt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
923 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.