Carxofes a la villeroi

Ingredients

  • 8 carxofes
  • 30 g de farina
  • 30 g de mantega
  • 300 ml de llet
  • 2 ous
  • 1 llimona
  • Pa ratllat
  • Oli, sal i farina

4 racions

Elaboració

Netegeu les carxofes, eliminat les fulles dures externes i bulliu-les en aigua salada i suc de llimona durant un 10 minuts. Reserveu-les.
Prepareu una salsa beixamel amb la farina, la mantega i la llet. Una vegada espessada, retireu-la del foc, afegiu-hi 1 rovell d'ou i una mica de sal.
Escorreu les carxofes, talleu-les en 4 parts i passeu-les per la beixamel. Traieu-les i deixeu que s'escorrin.
Passeu-les per farina, ou batut i pa ratllat. Fregiu-les en abundant oli calent. Quan estiguin daurades, treieu-les i poseu-les damunt de paper de cuina.

1h

Notes

Aquest plat de carxofes atipen molt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

997 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: