Mozzarella en carrossa
Categoria:
Altres
Típica de: Itàlia
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grs. de mozzarella
- 1 pa de pagès de 1/2 kilo a llesques (de 2 ó 3 dies abans)
- 3 ous
- 1 got de llet
- Farina
- Sal, pebre
- Oli de girasol per fregir
- 50 grs. de parmesà en pols (opcional)
6 racions
Elaboració
Batre els ous i salpebrar. (Si es vol, s'hi pot afegir també 50 grs. de parmesà en pols)
Treure la crosta i tallar cada llesca del pa de pagès per la meitat. (jo també trec l'extrem arrodonit, perquè quedin el més quadrades possible).
Passar cada llesca molt lleugerament per la llet, per banda i banda.
Posar-hi al damunt un tros de mozzarella d'1 cm. de gruix.
Enfarinar, aprofitant per apretar una miqueta la mozzarella en el pa.
Passar per l'ou batut.
Fregir en abundant oli, preferiblement de gira-sol.
Posar les carrosses, un cop fregides, en paper absorvent.
Servir calent.
15min
Notes
Com que la mozzarella no té gaire gust, hi ha qui, abans d'enfarinar, posa entre el pa i la mozzarella un parell de filets d'anxova. Jo no ho faig perquè a casa tothom (menys jo) és vegetarià, i procuro evitar carns i peixos en la mesura del possible. Si heu afegit parmesà a l'ou batut, ja reforça prou el gust.
Etiquetes: Entrants Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2134 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.