Rotllos de truites farcides
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu
Ingredients
- 8 ous
- 8 talls de pernil cuit
- 800 g d'espinacs congelats
- 1 enciam
- 2 tomaàquets vermells forts
- Olives negres
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Feu bullir els espinacs amb aigua calenta i sal. Quan estiguin premeu-los amb les mans perquè treguin tota l'aigua. Piqueu-los amb el ganivet.
Fregiu-los en una paella amb una mica d'oli i reserveu-los en un plat.
Feu 8 truites planes i rodones i les aneu deixan sobre el marbre.
Repartu els espinacs sobre 4 d'elles i, després poseu-hi 2 talls de pernil sobre els espinacs. Tapeu-les amb les altres truites i enrotlleu-les.
Poseu-les sobre una safata i, adorneu-les pel voltán amb fulles d'enciam tallades a la juliana, els tomàquets tallat a grills i les olives pel voltant.
1h
Notes
Aquestes truites son per a 4 persones augmentau-les en cas de que siguin més comensals.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2055 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.