Bunyols de bacallà amb pasta choux
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 250 ml d'aigua
- 150 g de farina
- 100 g de mantega
- 4 ous
- 250 g de bacallà dessalat i ben escorregut
- All i julivert
8 racions
Elaboració
Poseu en un cassó l'aigua freda amb la mantega a trossets i una mica de sal. Ho poseu al foc fins que es desfaci la mantega. La mantega te que desfer-se abans de que l'aigua bulli.
Quan comenci el bull, i tireu la farina de COP. Ho remeneu amb l'espatula de fusta fins que en quedi una pasta unida i compacta.
Afegiu-hi fora del foc els ous d'un en un fins el tercer i, els treballeu fins que la pasta quedi altre vegada compacta. L'últim ou es bateu en un plat i l'afegiu a poc a poc si fes falta.
Afegiu-hi el bacallà amb l'all i el julivert picats. Ho barregeu bé i amb l'ajuda de dues culleretes aneu titant a la paella el bunyols. Quan estiguin daurats ja els podeu treu-re.
45min
Notes
Aquesta massa,si queda molt liquida ja no serveix, per aixó l'ultim ou mireu de posarlo poc a poc.
Si molleu les cullaretes amb l'oli calent de la paella, la pasta no se'ls hi enganxarà.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4343 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.