Coca d'anis
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pell ratllada d'una llimona
- 3 ous
- 250grms de sucre
- 250grms de farina
- 2 tacetes de cafe d'anis
- 1 taceta de cafe d'oli de girasol
- 1 taceta de cafe de llet
- 1 sobret de llevat
6 racions
Elaboració
En un bol, es posa la ratlladura de la pell de llimona, els ous i el sucre.
Amb una pala de fusta es barreja tot molt be fins que quedi homogeni, si afegeis la taceta d'oli, es torna a remenar fins que estigui ben incorporat.
Afegim la farina i anem incorporant poc a poc, despres 1 taceta d'anis, tornar a remenar, despres la de llet
i per ultim el llevat.
Ja tindrem el forn calent a 170º, amb una plata forrada de paper vegetal i posarem la massa.
Quant ja estigui cuita, i posarem sucre pel damunt i l'alta taceta d'anis.La deixarem 3 minuts mes al forn
Quedara una crosta de sucre.
40min
Notes
Es ideal per esmorzar i berenar
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3971 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.