Canalons de xampinyons
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Estats Units (EUA) → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Plaques de canalons
- 1 ceba gran tallada a troçets petits
- 2 porros picats
- 600 grms. de xampinyons tallats molt petis
- Oli d'oliva
- Sal
- Crema de llet
- Formatge ratllat fundent
- Pols de bolets
Elaboració
Bullir la pasta
Sofregir la ceba el porro i els xampinyons, afegir un rajet de crema de llet i formatge ratllat.
Farcim els canalons.
Al moment de servir els calentarem al microones i pel damunt i posaem un rajoli d'oli i pols de bolet
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2503 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.