Canalons de xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Estats Units (EUA) → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Plaques de canalons
  • 1 ceba gran tallada a troçets petits
  • 2 porros picats
  • 600 grms. de xampinyons tallats molt petis
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Crema de llet
  • Formatge ratllat fundent
  • Pols de bolets

Elaboració

Bullir la pasta
Sofregir la ceba el porro i els xampinyons, afegir un rajet de crema de llet i formatge ratllat.
Farcim els canalons.
Al moment de servir els calentarem al microones i pel damunt i posaem un rajoli d'oli i pols de bolet

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2503 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: