Caldo verde
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Portugal → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grms. de col verda
- 1/4 de litre d'oli d'oliva
- 6 taçes d'aigua
- 1 ceba grossa
- 3 dents d'all
- Sal
4 racions
Elaboració
Posar les 6 taces d'aigua a bullir amb sal, els alls l'oli, la ceba i patata tallat tot petit.
Quant estigui cuit tritura amb la batidora, si quede molt espes afegir una mica mes d'aigua.
Per ultim posar la col verda tallada a juliana molt fina, Deixar coure amb l'olla destapada
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
821 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.