Raviolis de carxofes a la Puttanesca
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Catalunya
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes tendres.
- 2 dents d’all.
- 3 tomàquets deshidratats.
- 1 dl de tomàquet triturat.
- 6 anxoves.
- Un grapat (unes 10) alcaparres.
- 10 olives tallades en tres trossos.
- dues guindilles.
- 1 grapat de julivert picat.
- Parmesà ratllat.
2 racions
Elaboració
Tallem la ceba ben fina i la posem a sofregir en una paella amb oli d’oliva.
- A mig fer hi afegim l’all també ben picat.
- Quan el sofregit estigui bastant avançat hi afegim el tomàquet (els deshidratats, jo els faig amb paciencia sense la part de dins, al forn a 100 graus, amb sal i sucre, durant unes 4 hores aprox.),
- Quan el sofregit estigui quasi al punt hi afegirem les anxoves i alcaparres tot ben picat; també hi desfarem la part de dins de les guindilles, i el julivert ben picat.
- Servirem els raviolis de carxofa (en una altra recepta tinc la recepta de raviolis) amb la salsa que hem fet, amb un polsim de parmesà.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2132 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.