Sopa d'arros i espinacs
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 litres d'aigua
- Sal
- 2 porros (la part blanca)
- Oli d'oliva
- 1 patata gran
- 60 grms d'arros
- Un menat d'espinacs
- 4 cullerades de salsa de tomaquet casolana
- 100 grms de formatge ratllat
6 racions
Elaboració
Posar al olla el oli i sofregir el porro, afegir els espinacs nets, la salsa de tomaquet, la patata tallada a daus i l'aigua amb la sal, deixar bullir 10 minuts, seguidament afegim l'arros i deixem bullir 1o minuts mes, rectifiquem de sal si cal i tanquem el foc i tot seguit i posem el formatge tot remenan.
Servir ben calenta
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1080 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.