Puding blanc d'ametlles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3/4 de litre de llet
  • 9 cullerades de maizena
  • 5 cullerades de sucre
  • 60 grms. d'ametlla en pols
  • 1 xupito de ron

5 racions

Elaboració

Barrejar en un casso la maizena, el sucre i l'ametlla, desfer amb la llet.
Posar al foc i sense deixar de remenar portar a ebullicio, deixar bullir uns segons i retirar del foc.
Afegir el ron i remenar be.
Posar amb una flamera o motllets individuals.
Servir molt fred.
Es pot acompanyar de xocolate negra desfeta, mermelada de taronga etc.

15min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: