Crema de porros
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1Kg.imig de porros
- 6 pastanagues petites
- 1 cullerada de farina
- 1 cullerada d'arros
- 3 cullerades d'oli
- 5 dl. de llet
- 1 xic d'nou moscada
- 2 cullerades de crema de llet
- Sal
6 racions
Elaboració
Netejar els porros, treurem nomes la part mes verda.Els tallarem a talls petits igual que les pastanagues.
Calentar l'oli a l'olla i coure les verdures sense que dorin, posarem la farina, deixem 2 minuts i afeguir 1litre i mig d'aigua , afegim sal i l'arros i deixem bullir 20minuts.
Pasarem per la batidora, afegim la llet i nou moscada, deixem 10 minuts mes al foc.
Abans de servir i posem la crema de llet.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1203 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.