Teules de taronga
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grms. de mantega (mes 1 cullerada)
- 2 clares d'ou
- 50 grms. de farina
- 100 grms. de sucre amb pols
- 30 grms. d'ametlla molt picada (casi pols)
- 8 cullerades de taronga confitada a trocets
8 racions
Elaboració
Untar amb mantega fossa 2 plaques de forn.
Calentar el forn a 180º
En un bol, posem les clares i el sucre i batem fins que quedi espumos, afegim la farina, ametlles i els 50 grms. de mantega fossa.
Remenar i posar a culleradetes separades a la plaqua del forn, a damunt de cada muntet i posem taronga confitada.
Fornejem 7 minuts.Quant estiguin tebies amb el rodet els i fem la forma de teula
Mes o menys en surten 40 teules
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1320 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.