Teules de taronga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 50 grms. de mantega (mes 1 cullerada)
  • 2 clares d'ou
  • 50 grms. de farina
  • 100 grms. de sucre amb pols
  • 30 grms. d'ametlla molt picada (casi pols)
  • 8 cullerades de taronga confitada a trocets

8 racions

Elaboració

Untar amb mantega fossa 2 plaques de forn.
Calentar el forn a 180º
En un bol, posem les clares i el sucre i batem fins que quedi espumos, afegim la farina, ametlles i els 50 grms. de mantega fossa.
Remenar i posar a culleradetes separades a la plaqua del forn, a damunt de cada muntet i posem taronga confitada.
Fornejem 7 minuts.Quant estiguin tebies amb el rodet els i fem la forma de teula
Mes o menys en surten 40 teules

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1320 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Contxi Caballé Martinez diu:
M'encanta la recepta, la posaré en practica. Gracies
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Graçies Contxi, quant la facis ja veuras que bones son, no pararas de menjar

Salutacions

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: