Macarrons de tonyina
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 400grs de macarrons del tipus ploma ratllada (o els que tingueu a mà)
- 3 llaunes de tonyina en oli d'oliva
- 1 bitxo picant
- 300 gr. de tomata ratllada
- 3 grans d'all
- Julivert
- Sal
- Sucre
- Oli
4 racions
Elaboració
Bullir els macarrons amb aigua i un bon grapat de sal
Quan estiguin cuits, reservar una tassa de l'aigua de bullir, llençar la resta i escórrer be els macarrons, guardant-los en la mateixa olla
Mentres, en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva i l'oli d'una de les llaunes de tonyina, posar la tomata a sofregir amb una mica de sal i un pols de sucre, el bitxo, l'all i deixar-la a foc lent fins que estigui ben feta.
Afegir la tonyina escorreguda, i un bon grapat de julivert picat, donar-hi quatre tombs, i abocar a sobre els macarrons.
Afegir la tassa d'aigua de bullir-los, i tot remenant escalfar una estoneta per que lligui tot.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1314 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.