Macarrons de tonyina

Ingredients

  • 400grs de macarrons del tipus ploma ratllada (o els que tingueu a mà)
  • 3 llaunes de tonyina en oli d'oliva
  • 1 bitxo picant
  • 300 gr. de tomata ratllada
  • 3 grans d'all
  • Julivert
  • Sal
  • Sucre
  • Oli

4 racions

Elaboració

Bullir els macarrons amb aigua i un bon grapat de sal
Quan estiguin cuits, reservar una tassa de l'aigua de bullir, llençar la resta i escórrer be els macarrons, guardant-los en la mateixa olla
Mentres, en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva i l'oli d'una de les llaunes de tonyina, posar la tomata a sofregir amb una mica de sal i un pols de sucre, el bitxo, l'all i deixar-la a foc lent fins que estigui ben feta.
Afegir la tonyina escorreguda, i un bon grapat de julivert picat, donar-hi quatre tombs, i abocar a sobre els macarrons.
Afegir la tassa d'aigua de bullir-los, i tot remenant escalfar una estoneta per que lligui tot.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1312 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: