Guisat a l'estil de l'àvia (Recepta de les camperoles Bernesas)
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa → Berna
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de carn picada,
- 1 ceba
- 1 gra d'all,
- Julivert,
- Mantega,
- 600 grams de patates,
- 500 grams de tomàquets,
- Formatge ratllat,
- 3 dl de brou,
- Mantega,
- Herbes aromàtiques al gust
4 racions
Elaboració
Picar la ceba, l'all i el julivert ben fi, barrejar amb la carn picada i fregir en la mantega.
Bullir les patates en aigua amb sal fins que estiguin mig cuites.
Tallar les patates i els tomàquets en rodanxes i col • locar en capes en una font per a forn, (una capa de patates, una capa de formatge, una capa de carn picada, una capa de tomàquets, i repetir fins que acabis la preparació.
Finalment, aboca el brou i cobreix amb trossets de mantega.
Herbes aromàtiques, picades ben fines realçan el sabor.
Enfornar a 170 º durant aproximadament uns 26 minuts i servir
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2607 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.