Guisat a l'estil de l'àvia (Recepta de les camperoles Bernesas)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa → Berna
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams de carn picada,
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all,
  • Julivert,
  • Mantega,
  • 600 grams de patates,
  • 500 grams de tomàquets,
  • Formatge ratllat,
  • 3 dl de brou,
  • Mantega,
  • Herbes aromàtiques al gust

4 racions

Elaboració

Picar la ceba, l'all i el julivert ben fi, barrejar amb la carn picada i fregir en la mantega.
Bullir les patates en aigua amb sal fins que estiguin mig cuites.
Tallar les patates i els tomàquets en rodanxes i col • locar en capes en una font per a forn, (una capa de patates, una capa de formatge, una capa de carn picada, una capa de tomàquets, i repetir fins que acabis la preparació.
Finalment, aboca el brou i cobreix amb trossets de mantega.
Herbes aromàtiques, picades ben fines realçan el sabor.
Enfornar a 170 º durant aproximadament uns 26 minuts i servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2607 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Pere Flores martinez diu:
Aquesta carn surt molt bona, a l'escola on vaig la fem algo diferent i quan donem servei es un plat de 10!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: