Canalons de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 canalons
- 2 filets de lluç
- 1/4 de kg. de gambes
- 4 cullerades de salsa de tomaquets
- 1/4 de litre de llet
- 2 rovells d'ou
- 2 cullerades de mantega
- 2 cullerades de farina
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 fulla de llorer
- Formatge rallat
- Sal
4 racions
Elaboració
Coure els canalons, i posar damunt el marbre amb paper absorbent al damunt.
Bullir el lluç i les gambes amb la ceba a talls l'all el llorer i sal durant 10 minuts.
Retirar i reservar el brou.
Tallar el lluç a trocets, pelar les gambes i tallar a dauets, afegir la salsa de tomaquet, els rovells d'ou i calentar tot a foc suau, remenant fins que quedi tot lligat.
Farcir els canalons, i posar a la plata del forn.
Preparar una beixamel amb la mantega, la farina 1/4 de litre de brou i la llet.
Posarem damunt dels canalons, repartim el formatge ratllat pel damunt, i gratinar
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1126 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.