Canalons de peix

Ingredients

  • 12 canalons
  • 2 filets de lluç
  • 1/4 de kg. de gambes
  • 4 cullerades de salsa de tomaquets
  • 1/4 de litre de llet
  • 2 rovells d'ou
  • 2 cullerades de mantega
  • 2 cullerades de farina
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 fulla de llorer
  • Formatge rallat
  • Sal

4 racions

Elaboració

Coure els canalons, i posar damunt el marbre amb paper absorbent al damunt.
Bullir el lluç i les gambes amb la ceba a talls l'all el llorer i sal durant 10 minuts.
Retirar i reservar el brou.
Tallar el lluç a trocets, pelar les gambes i tallar a dauets, afegir la salsa de tomaquet, els rovells d'ou i calentar tot a foc suau, remenant fins que quedi tot lligat.
Farcir els canalons, i posar a la plata del forn.
Preparar una beixamel amb la mantega, la farina 1/4 de litre de brou i la llet.
Posarem damunt dels canalons, repartim el formatge ratllat pel damunt, i gratinar

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1126 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: