Amanida de tonyina en escabetx, amb xerris, i alvocat, amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tonyina en escabetx,( està en les meves receptes)
  • La meva vinagreta,( està en les meves receptes)
  • Tres alvocats
  • Una safata, de tomàquets xerri
  • Mig pebrot verd
  • Mig pebrot vermell
  • Una ceba picolada
  • Cent grams, de mongetes de Santa Pau,( cuites)

6 racions

Utensilis

Un estri per fer boletes, pels alvocats.

Elaboració

Primer de tot, fem la vinagreta en un bol, i tot seguit hi anem afegint: el pebrot verd i el vermell, tallats a brunoise molt menuda. Seguidament, la ceba, i les mongetes, ho remenem ben menat, i ho reservem.
A part, en un atuell, posem: la tonyina un cop freda, esqueixada en trossos menuts, els tomàquets xerris, tallats per la meitat, i els alvocats, fets en boletes.
A continuació, afegim la vinagreta de verduretes, ho barregem una mica, i ho fiquem a la nevera, una estona, abans de servirho a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1517 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: