Amanida de tonyina en escabetx, amb xerris, i alvocat, amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tonyina en escabetx,( està en les meves receptes)
- La meva vinagreta,( està en les meves receptes)
- Tres alvocats
- Una safata, de tomàquets xerri
- Mig pebrot verd
- Mig pebrot vermell
- Una ceba picolada
- Cent grams, de mongetes de Santa Pau,( cuites)
6 racions
Utensilis
Un estri per fer boletes, pels alvocats.
Elaboració
Primer de tot, fem la vinagreta en un bol, i tot seguit hi anem afegint: el pebrot verd i el vermell, tallats a brunoise molt menuda. Seguidament, la ceba, i les mongetes, ho remenem ben menat, i ho reservem.
A part, en un atuell, posem: la tonyina un cop freda, esqueixada en trossos menuts, els tomàquets xerris, tallats per la meitat, i els alvocats, fets en boletes.
A continuació, afegim la vinagreta de verduretes, ho barregem una mica, i ho fiquem a la nevera, una estona, abans de servirho a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1424 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.