Pastissets de carn i poma amb salsa de xampinyons

Ingredients

  • 300 g de carn picada de vedella
  • 300 g de carn picada de porc
  • 20 g de pinyons
  • 20 g de panses sense pinyol
  • 2 llesques de sec o torrat
  • 1 poma golden
  • Llet, julivert, farina
  • Oli, sal i pebre

Salsa:

  • 250 g de xampinyons
  • 200 ml de nata liquida per cuinar
  • 1 gra d'all
  • Oli, julivert i sal

4 racions

Elaboració

Poseu les llesques de pan amb remull amb la llet.
Les panses remullades amb un got d'aigua.
En un bol barregeu les carns picades amb el julivert, una mica de sal i pebre, el pa remullat, els fruits secs i la poma pelada i tallada a dauets molt petits, fins que aconseguiu una pasta homogenea.
Feu quatre o més pilotes de la mateixa mida i aixafeu-les en forma d'hamburguesa.
Enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli a foc suau.
Feu la salsa, talleu els xampinyons a làmines fines. En una paella amb oli calent saltegeu els bolets amb l'all i julivert picats. Un cop els bolets han perdut l'aigua, afegiu-hi la nata liquida i un pessic de sal.
Coeu la salsa uns minuts fins que agafi una consistencia.
Serviu els pastissets sobre una torrada de pa i acompanyeu-los amb la salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

832 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: