Pasta de full amb cabell d'angel
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Pasta de full fresca (es compre al supermercat, la del ldl es molt bona)
- Cabell d'angel
- 1 ou
- Sucre
- Atmella crua filetejada o a troçets
6 racions
Elaboració
Encenem el forn a la temperatura que indiqui el fabricant.
Agafem la plata del forn i posem la pasta de full (amb el seu paper)al mig , posem el cabell d'angel i tanquem.
Pintem amb ou batut i posem l'atmetlla i sucre.
Enfornem fins que estigui daurada (uns 12 minuts)
Deixar refredar abans de servir.
20min
Notes
La pasta de full es millor ferla al mateix dia de consumir
Si no agrada el cabell d'angel es pot farçir amb crema pastisera
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1763 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.