Pastis de salmó de festa major
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 2 supremes de salmó (pot ser congelat el de la sirena surt molt be) cuits al vapor
- 1 vas de beixamel espesa (feta amb maizena)
- 1 vas de ceba estofada
- Sal
- Pebre blanc
6 racions
Elaboració
Triturar tot amb el pimer i posar a un motlle gran o varis de petits untats de mantega.
Els posem al forn, tapat amb paper d'allumini a 160º fins que estiguin cuits.
Servir amb salsa rosa o maionesa i adornat amb cues de gamba i rovells d'ou dur ratllades
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2352 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.