Arros variat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grms d'arros
  • 1 litre de brou de carn (pot ser dels preparats)
  • 2 grans d'all
  • Puntes d'esparregs verd naturals
  • 200 grms. de girgoles
  • 200 grms de costella de porc tallada petita
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Posem oli a la paella o cassola i daurem els alls, la costella, les girgoles i les puntes d'esparregs.
Afegim l'arros donem un parell de voltes i posem el brou de carn bullint.
Deixem a foc viu durant 17 minuts, tanquem el foc i tapem 3 minuts mes.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

789 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: