Filets de pit de pollastre farçits de prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pits de pollastre tallats a filets prims.
  • 1 bossa de prunes sense pinyol
  • Maizena
  • 1 ceba gran
  • 1 gra d'all
  • 2 cullerades de salsa de tomaquet
  • 1 fulla de llorer
  • 2 galetes maria
  • Ametlla torrada 50 grm.
  • 1 raig de ratafia o moscatell

6 racions

Elaboració

Posar 1 o 2 prunes al filet, enrotllar i fixar amb un escuradents.
enfarinar amb la maizena i daurar amb oli d'oliva, reservem.
En el mateix oli daurar la ceba molt picada, afegir la tomata, deixem coure, i tirem el raig de ratafia.
Fem la picada amb l'all les ametlles i maries, la posem a la cassola amb una mica de brou o aigua mineral.
Deixem fer xup-xup fins que la carn estigui tova.
El que acompanya millor aquest plat son els bolets

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1490 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: