Filets de pit de pollastre farçits de prunes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pits de pollastre tallats a filets prims.
- 1 bossa de prunes sense pinyol
- Maizena
- 1 ceba gran
- 1 gra d'all
- 2 cullerades de salsa de tomaquet
- 1 fulla de llorer
- 2 galetes maria
- Ametlla torrada 50 grm.
- 1 raig de ratafia o moscatell
6 racions
Elaboració
Posar 1 o 2 prunes al filet, enrotllar i fixar amb un escuradents.
enfarinar amb la maizena i daurar amb oli d'oliva, reservem.
En el mateix oli daurar la ceba molt picada, afegir la tomata, deixem coure, i tirem el raig de ratafia.
Fem la picada amb l'all les ametlles i maries, la posem a la cassola amb una mica de brou o aigua mineral.
Deixem fer xup-xup fins que la carn estigui tova.
El que acompanya millor aquest plat son els bolets
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.