Crema de nata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
- 1 litre de nata liquida
- 100 grms. de sucre more mes 75 grms per torrar
- 6 rovells d'ou
- 1 vaina de vainilla
4 racions
Elaboració
Encendrem el forn a 150º
Calentem la nata amb la vainilla, quant comenci a bullir, la retirem del foc la tapem i deixem reposar 15 minuts.
Retirem la vainilla.
Barrejem en un bol els rovells i el sucre, afegim a la nata i batem (amb batidor manual)
Posem la crema en 4 bols (que puguin anar al forn)
Els posem a coure al bany maria uns 30 minuts.
Els deixem refredar.
Al moment de servir posem sucre pel damunt i el cremem .
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
815 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.