Taboule amb ceba tendra i tonyina
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Ingredients
- 200 G de semola de blat (cus cus)
- 2 cebes tendres
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 200 g de tonyina de llauna en oli
- 4 cogombrets en vinagre
- Olives negres d'Aragó
- 2 tomàquets vermells
- Vinagre
4 racions
Elaboració
Poseu la semola en un bol amb el doble de volumen d'aigua bullent i es deixa reposar una estona. Desprès, se sala i s'escorre, si queda aigua.
Peleu les cebes i piqueu-les petites
Talleu els pebrots a trossets petits i esmicoleu la tonyina.
En un bol, s'hi barregen tots els ingredients. S'amaniu-los amb oli i vinagre i es barreja amb el cus cus.
S'ha de servir fred.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2190 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.