Peus de porc amb gambes

Ingredients

  • 4 peus de porc cuits i partits per la meitat
  • 12 gambes
  • 1 ceba
  • 3 tomàquets madurs
  • 2 gran d'all
  • 2 llesquetes de pa fregit
  • 1 cullerada de farina
  • 100 ml de vi blanc
  • 10 ametlles torrades
  • 1 trosset de xocolata negra
  • Caldo de carn o peix
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli sofregiu una mica les gambes. Reserveu-les.
Amb el mateix oli feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets ratllats, tot ben picat.
A continuació afegiu-hi la farina; remeneu-la bé perquè es cogui. Regueu-ho amb el vi i una mica del caldo escollit. Deixeu-ho coure.
Fregiu el pa.
A la cassola del sofregit, tireu-hi els peus de porc i deixeu-los coure uns 10 minuts. Poseu-hi una cullerot de caldo.
Afegiu-hi les gambes i una picada feta amb les ametlles, el pa fregit, els alls i la xocolata, tot deixatat amb una mica de caldo.
Tasteu el punt de sal.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6959 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: