Peus de porc amb gambes
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Ingredients
- 4 peus de porc cuits i partits per la meitat
- 12 gambes
- 1 ceba
- 3 tomàquets madurs
- 2 gran d'all
- 2 llesquetes de pa fregit
- 1 cullerada de farina
- 100 ml de vi blanc
- 10 ametlles torrades
- 1 trosset de xocolata negra
- Caldo de carn o peix
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli sofregiu una mica les gambes. Reserveu-les.
Amb el mateix oli feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets ratllats, tot ben picat.
A continuació afegiu-hi la farina; remeneu-la bé perquè es cogui. Regueu-ho amb el vi i una mica del caldo escollit. Deixeu-ho coure.
Fregiu el pa.
A la cassola del sofregit, tireu-hi els peus de porc i deixeu-los coure uns 10 minuts. Poseu-hi una cullerot de caldo.
Afegiu-hi les gambes i una picada feta amb les ametlles, el pa fregit, els alls i la xocolata, tot deixatat amb una mica de caldo.
Tasteu el punt de sal.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6959 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.