Pastis fred de salmo fumat

Ingredients

  • 250 grms. de salmo fumat
  • 16 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 250 grms. de maionesa
  • 1 ceba tendra dolça
  • 4 cogombrets agredolços

4 racions

Elaboració

Triturar amb el pimer, la ceba i els cogombrets, afegir la maionesa, continuem baten.
Untem amb aquesta barreja les dues cares del pa.
Les posem a un motlle, damunt el salmo i anem fent capes.
Tapem amb paper film, posem un pes al damunt i el deixem 24 h. a la nevera
Adornem al gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2074 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: