Pastis fred de salmo fumat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 grms. de salmo fumat
- 16 llesques de pa de motlle sense crosta
- 250 grms. de maionesa
- 1 ceba tendra dolça
- 4 cogombrets agredolços
4 racions
Elaboració
Triturar amb el pimer, la ceba i els cogombrets, afegir la maionesa, continuem baten.
Untem amb aquesta barreja les dues cares del pa.
Les posem a un motlle, damunt el salmo i anem fent capes.
Tapem amb paper film, posem un pes al damunt i el deixem 24 h. a la nevera
Adornem al gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2074 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.