Ous al plat amb samfaina i sobrassada
Categoria:
Ous i làctics
Ingredients
- 2 Ous
- Sobrassada mallorquina de porc negre
- Samfaina (Veure recepta)
- Sal
Elaboració
En una cassoleta hi posem la samfaina i uns trossets de sobrassada (al gust).
Separem els rovells de les clares i els reservem.
Posem les clares al damunt dels altres ingredients amb un polsim de sal a la cassoleta i enfornem a uns 200º, fin que les clares comencin a quallar, tot seguit hi afegim els rovells, ho deixem un parell de minutets i a gaudir d'aquests ous!
Notes
Una "formula" molt emprada anys enrera on en quasi tots els restaurants n'hi havien un o dos i era ( i és ) una forma de treure un parell d'ous a taula amb cara i ulls. Amb una samfaina tant nostra hem fet un maridatge Català-Balear, per sucar-hi pa sense parar!! Un plat senzilíssim de fer i d'un sabor excels......
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3174 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.