Ous ferrats, amb baldana i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos ous
  • Una tira de cansalada de panxeta, ( una mica gruixuda).
  • Una baldana de ceba, o d'arròs
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

1 racions

Elaboració

Primer de tot, en una paella amb oli d'oliva, fregim la cansalada, salpebrada, fins que és rostillona. Seguidament, fregim la baldana, i un cop cuita, la reservem.
Tot seguit amb aquest oli, fregirem els ous ferrats, i un cop cuits al nostre gust, els posarem en el plat, acompanyats de la baldana, i la cansalada, i ja tindrem un típic esmorzar ben català, a punt per gaudir-ne. ! bon profit !.

30min

Notes

No cal que us digui, que el millor per acompanyar aquest esmorzar, és un pà de pagès oi?


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1323 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: