Ous ferrats, amb baldana i cansalada
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos ous
- Una tira de cansalada de panxeta, ( una mica gruixuda).
- Una baldana de ceba, o d'arròs
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
1 racions
Elaboració
Primer de tot, en una paella amb oli d'oliva, fregim la cansalada, salpebrada, fins que és rostillona. Seguidament, fregim la baldana, i un cop cuita, la reservem.
Tot seguit amb aquest oli, fregirem els ous ferrats, i un cop cuits al nostre gust, els posarem en el plat, acompanyats de la baldana, i la cansalada, i ja tindrem un típic esmorzar ben català, a punt per gaudir-ne. ! bon profit !.
30min
Notes
No cal que us digui, que el millor per acompanyar aquest esmorzar, és un pà de pagès oi?
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1323 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.