Sopa de carabasso i porros
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 5 porros
- 2 carabassons
- 1 1/4 d'aigua
- 3 formatgets kiris
- Oli
- Sal
- 50 grms.mantega
6 racions
Elaboració
Agafem la mantega oli d'oliva i sofregim el porro tallat a rodanxes, no ha de daurarse, afegim el carabasso tallat a rodanxes, sal donem unes voltes i afegim l'aigua.
Quant estigui cuit, afegim els kiris i triturem, que quedi ben fi.
Es una sopa molt lleugera, al estiu freda i al hivern calenta.
Es pot cambiar els kiris per crema de llet si agrada mes
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1163 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.