Vinagreta per amanides
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sal
- Pebre negre en pols
- El suc de mitja llimona
- Un raig de vinagre de mòdena
- Oli d'oliva
- Una culleradeta de mostassa( de la que sigui)
12 racions
Utensilis
Un batedor de varetes
Un bol fondo
Elaboració
En un bol de vidre, posem: un polsim de sal, i pebre negre, una culleradeta de mostassa, el suc de la llimona, un raig de vinagre de mòdena. Tot seguit, anem remenant amb el batedor de vaetes, afegint-hi oli d'oliva, com si muntesim una maionesa.
Quan ja tenim la quantitat necessaria de vinagreta, la podem guardar, fins el moment de fer-la servir.
30min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6303 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.