Amanida de bicicletes,( pasta)
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un paquet de bicicletes de 250 grams
- Dues endivies
- Un paquet de " burguitos ", de Arias
- Un pot petit, de blat de moro
- 150 grams, d'olives arbequines
- 15 tomàquets xerris, tallats per la meitat
- Un pot petit, de pastanaga ratllada
- Una llauna de tonyina en oli
- Sal
- Aigua
- Mantega
- Vinagreta per amanides,( està en les meves receptes)
6 racions
Utensilis
Una safata ben bonica, per servir l'amanida
Elaboració
En un cassó amb aigua, sal, i un toc de mantega, bullim les bicicletes, fins que són al "dente ", les refredem, i les reservem.
A part, netegem les endivies, les desfullem, i les reservem en aigua.
Seguidament, en un atuell gran, posem: les bicicletes ben escorregudes, els tomàquets xerri tallats per la meitat, les olives arbequines, el blat de moro, la tonyina ben esmicolada, la pastanaga ratllada, i els "burguitos" d'Arias. Amb l'ajud de dues espàtules de fusta, ho remenem ben remenat, en compte no es desmanegui cap element, i ho amanim amb la vinagreta per amanides. En el moment de servir-ho a taula, posem les fulles d'endivies, fent una senefa per tot el voltant de la safata, i en el centre de la safata, anem repartint tota l'amanida, amb una mica de gust, i gràcia.
40min
Notes
Les bicicletes, són un nou tipus de pasta que, " pastes Gallo", ha tret al mercat. És un tipus de pasta molt simpàtica, que per els menuts de la casa, segur que els ajudarà a menjar-sela d'una manera més agradable.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1107 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.