Baldanes de ceba o arròs, fregides amb mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit baldanes d'arròs o de ceba
- 400 grams, de mongetes del ganxet bullides
- Oli d'oliva
- Picada d'all i julivert
4 racions
Utensilis
Un escuradents
Elaboració
En una paella amb un rajoli d'oli d'oliva, fregim les baldanes previàment punxades amb un escuradents, perquè no s'obrin.
Quan són fregides, les reservem i en el mateix oli, fregim les mongetes del ganxet ja bullides. Tot seguit, els hi afegim unes cullerades de picada d'all i julivert, i els hi donem unes voltes. Seguidament, posem dues baldanes i un grapat de mongetes per persona, i ja tenim el que s'en podria dir un esmorzar de " forquilla".
30min
Notes
A molts pobles de la Terra Alta, i Terres de l'Ebre, hi han veritables obres d'art, en quant a baldanes es refereix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1003 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.