Baldanes de ceba o arròs, fregides amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit baldanes d'arròs o de ceba
  • 400 grams, de mongetes del ganxet bullides
  • Oli d'oliva
  • Picada d'all i julivert

4 racions

Utensilis

Un escuradents

Elaboració

En una paella amb un rajoli d'oli d'oliva, fregim les baldanes previàment punxades amb un escuradents, perquè no s'obrin.
Quan són fregides, les reservem i en el mateix oli, fregim les mongetes del ganxet ja bullides. Tot seguit, els hi afegim unes cullerades de picada d'all i julivert, i els hi donem unes voltes. Seguidament, posem dues baldanes i un grapat de mongetes per persona, i ja tenim el que s'en podria dir un esmorzar de " forquilla".

30min

Notes

A molts pobles de la Terra Alta, i Terres de l'Ebre, hi han veritables obres d'art, en quant a baldanes es refereix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: