Pastis de sant jordi
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Pa de pessic:
- 90 g de farina
- 90 g de sucre
- 3 ous
- 1 culleradeta de llevat en pols
Farcit:
- 150 g de mantega tova
- 150 g de sucre llustre
- 1 sobre de cafè instantani
- Sucre llustre per empolsar
- Xocolata en pols per empolsar
6 racions
Elaboració
Poseu en un bol, els ous sencers amb el sucre, bateu-ho fins que espessi i faci relleu, incorporeu-hi la farina tamisada amb el llevat i molt a poc a poc la barregeu amb molt de compte.
Unteu el motlle amb margarina i paper al fons també untat, aboqueu-hi la massa i poseu-lo al forn ja calent uns 30 minuts. Quan ja está cuit, desmotlleu-lo i poseu-lo en una reixeta perquè es refredi.
Talleu el pa de pessic per la meitat, escampeu-hi la crema de mantega, que la prepararem de la forma seguent:
Bateu la mantega amb el sucre, fins que quedi com una pomada, afegiu-hi el cafè desfet amb unes gotes d'aigua i, bateu-ho tot i, ja està a punt per posar dins el pastís.
Tapeu-lo amb l'altre meitat. Empolseu-lo amb el sucre llustre amb el colador. Poseu-hi la plantilla amb el dibuix de Sant Jordi o el dragó i, empolseu-lo amb la xocolata en pols.
1h
Notes
Motlle 20x20
forn: 180ºc
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3852 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.