Cuetes de bacallà en salsa verda amb mongetes de Santa Pau
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze cuetes de bacallà, de mida mitjana
- Vuit alls pelats, laminats
- Julivert fresc, molt picolat
- Tres bitxos petits,( guindilles)
- Farina
- Un got de vi blanc
- Aigua mineral
- Sal
- Oli d'oliva
- 400 grams de mongetes de Santa Pau, bullides
4 racions
Utensilis
Un batedor de varetes.
Una cassola de terrissa.
Elaboració
Primer de tot, dessalem les cuetes de bacallà, cambiant l'aigua unes tres vegades.
Agafem una cassola de terrissa amb oli d'oliva, i fregim els alls laminats, fins que són rossos. Seguidament, espolsem amb farina, afegim els bitxos, i hi afegim el got de vi blanc.
A continuació, afegim l'aigua necessaria per fer la salsa verda, tot remenant amb el batedor de varetes. Acte seguit, afegim el julivert picolat, i les cuetes de bacallà, i corregim de sal. Quan les cuetes són gairebé cuites, afegim les mongetes, i donem unes quantes voltes amb la cassola, sense tocar amb cap tipus d'espatula, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1076 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.