Petxina de pelegrí (vieira) farcida amb brandada de bacallà i olives negres

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis closques de petxina de pelegrí, buides i netes
  • 50 grams de formatge ratllat
  • 50 grams d'olives negres sense pinyol
  • Brandada de bacallà [Veure recepta]

6 racions

Utensilis

Una safata metàl·lica plana per anar al forn
Una mànega pastissera, amb un broc rissat
Un ratllador molt petit (com si fos per tòfona)

Elaboració

Primerament, prepararem la quantitat de brandada que necessitem per les petxines que vulguem fer, com explico a la meva recepta.
Un cop feta la brandada, posem les petxines damunt la safata per anar al forn, ben planes, i amb l'ajud de la mànega pastissera amb un broc rissat, les anem omplint.
Tot seguit, agafem les olives negres sense pinyol, i les ratllem damunt la brandada de cada petxina. Seguidament, espolsem una mica de formatge ratllat pel damunt, i les gratinem a 180º, fins que són ben rossetes, i ja les podrem servir en plats individuals.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2576 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: