Llucet que es mossega la cua amb escalivada, i tomàquet al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze llucets de mida mitjana
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
- Quatre ous batuts
- Escalivada,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Dos tomàquets madurs, mitjanets
- Pebre negre en pols
- Formatge ratllat
4 racions
Utensilis
Una safata plana, petita.
Elaboració
Primer de tot, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, posem els dos tomàquets tallats en dues meitats en una safata per anar al forn, els salpebrem, els reguem amb oli d'oliva i els espolsem amb formatge ratllat, i els enfornem fins que són rossos, i els reservem.
A part, netegem els llucets, els hi enganxem la cua amb la boca, els salem, passem per farina i ou batut, i els fregim amb oli d'oliva, fins que són ben fregits.
Tot seguit, posem tres llucets per persona en un plat, i ho acompanyem amb un niu d'escalivada, i el mig tomàquet al forn, en plats individuals per servir a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1421 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.