Crema de panis
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 pots petis de panis
- 1 patata mitjana
- 2 pastanagues
- 2 porros
- Sal
- 1/2 pastilla de brou vegetal
- 1l. d'aigua
4 racions
Elaboració
Bullim les verdures i panis durant 20 mits.
Ho passem per la batedora fins que quedi ben fi, si queda molt espesses si afegeix un xic d'aigua o llet.
Servir ben calent i pel damunt i posem un rajoli d'oli d'oliva
30min
Notes
Es pot fer apart (per si algu sen vol posar) un acompanyament de formatge ratllat o a dauets
picadillo de pernil salat i ou dur picat
Tot aixo es opcional
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1080 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.