Pastis d'espinacs
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 patates mitjanes
- 1 ou
- 1 copa de llet
- 1 cullerada de mantega
- 400 grms d'espinacs congelats
- 200 grms. de cues de gamba pelades
- 1 all
- 200 grms. de formatge ratllat
- 1 xic de nou moscada
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Bullir les patares en aigua salada uns 20 minuts.
Les aixafem amb l'ou la mantega la llet i un xic d'nou moscada.
Quant tinguem el pure homogeni, posem la meitat del pure a una plata que pugui anar al forn i reservem
Bullir els espinacs.
Pelem l'all tallem a lamines molt fines i fregir-lo en una paella amb una mica d'oli.
Quant comenci a estar ros, afegim les gambes i tot just canviin de color i posem els espinacs ben escorreguts, un polsim de sal.
Per acabar, col-locar el contingut de la paella a la plata i cobrim amb la resta de pure.
Posem el formatge ratllat i posem 10 minuts al forn perque gratini
Servir acabat de fer, ben calent
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1940 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.