Pastis d'espinacs

Ingredients

  • 3 patates mitjanes
  • 1 ou
  • 1 copa de llet
  • 1 cullerada de mantega
  • 400 grms d'espinacs congelats
  • 200 grms. de cues de gamba pelades
  • 1 all
  • 200 grms. de formatge ratllat
  • 1 xic de nou moscada
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Bullir les patares en aigua salada uns 20 minuts.
Les aixafem amb l'ou la mantega la llet i un xic d'nou moscada.
Quant tinguem el pure homogeni, posem la meitat del pure a una plata que pugui anar al forn i reservem
Bullir els espinacs.
Pelem l'all tallem a lamines molt fines i fregir-lo en una paella amb una mica d'oli.
Quant comenci a estar ros, afegim les gambes i tot just canviin de color i posem els espinacs ben escorreguts, un polsim de sal.
Per acabar, col-locar el contingut de la paella a la plata i cobrim amb la resta de pure.
Posem el formatge ratllat i posem 10 minuts al forn perque gratini
Servir acabat de fer, ben calent

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1940 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: