Pebrots del piquillo farcits amb botifarra de perol, arrebossats amb persillé
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Milanesa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze pebrots del piquillo en conserva
- Salsa per pebrots del piquillo
- Farsa de botifarra de perol
- La persillé
- Farina
- Tres ous batuts
- Oli d'oliva
- Cruixent de verdures
4 racions
Utensilis
Una mànega pastissera sense broc
Una paella gran
Elaboració
Primerament, farem la salsa dels pebrots, i un cop feta, la reservarem calenta damunt la planxa. A continuació, farem la farsa de botifarra de perol, com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Tot seguit, prepararem el cruixent de verdures tal com explico a la meva recepta, i un cop fregides, les reservarem damunt un paper de cuina. A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplirem els pebrots amb la farsa de botifarra de perol. Tot seguit, els passarem per farina, ou batut, la persillé, i els fregirem una mica.
Un cop fregits, passarem a muntar el plat : posarem tres pebrots en forma d'estrella en el centre, els cobrirem amb una mica de salsa pel damunt, i per acabar el plat, en el centre posarem un niu de cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1442 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.