Llom de porc agredolç, amb anelles de ceba arrebossades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze anelles de ceba arrebossades,( les podeu trobar a les meves receptes)
- Dotze talls de llom de porc, no gaire gruixuts
- Mantega de porc,( llard)
- Sal
- Vinagre de poma
- Mel
- Cent grams de pinyons
- Cent grams de panses de corint
- Aigua
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una paella mitjana
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Un colador fí
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses i els pinyons un parell de minuts, els escorrem i els reservem.
Seguidament, fem les anelles de ceba tal com dic a la meva recepta, i les reservem.
A continuació, posem una mica de llard en una paella, i quan és ben desfet, fregim els talls de llom salpebrats. Quan els talls de llom són fregits, els traiem i els reservem.
Tot seguit, en la mateixa paella i amb el llard sobrant, farem l'agredolç.
Quan el llard és ben calent, afegim un bon raig de vinagre i un bon raig de mel, tot remenant amb el batedor de veretes, fins aconseguir una salsa fina i homogènea.
Tot seguit, afegim les panses i els pinyons, ho remenem una mica, i ja tenim l'agredolç a punt per muntar el plat.
En el moment de servir el plat, posem tres talls de llom per persona, els cobrim amb la salsa agredolça, els hi posem quatre anelles de ceba com a guarnició, i ja ho podrem treure a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1100 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.