Cigrons amb bacallà
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de cigrons cuits
- 250 g de bacallà dessalat (poden ser lloms o bé bacallà esqueixat)
- 1 ceba
- 2 o 3 cullerades de tomàquet concentrat
- 1 cull de pebre vermell
- 1 o 2 grans d'all
- 1 llesca de pa
- Julivert
- Sal i pebre
Elaboració
Es posa oli en una cassola i es fregeix la llesca de pa. Es retira.
En el mateix oli s'afegeix la ceba picada i es deixa enrossir.
S'hi posa el tomàquet i el pebre vermell.
Quan el sofregit estigui ben confitat, s'afegeixen els cigrons, es cobreixen amb aigua i es deixen coure un quart d'hora. S'afegeix el bacallà i es deixa coure tot junt uns cinc minuts.
Mentre, amb els alls, el pa fregit i el julivert es fa una picada que quedi ben fina i s'afegeix als cigrons, es deixa coure cinc minuts i ja estarà a punt per servir. És un plat de cullera deliciós.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12935 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.