Arròs caldós de verdures i hortalisses

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g d'arròs rodó
  • 3 o 4 gots de brou de verdures
  • Albergínia
  • Carbassó
  • Carxofa
  • Pastanaga
  • Uns quants shitakes ( bolet japonès de cultiu )
  • Alls
  • Altres verdures i hortalisses, que ens agradin: espàrrecs verds, porros, ...
  • Unes 2 cullerades de tomàquet fregit
  • Oli d'oliva
  • Farigola, llorer, ...

2 racions

Elaboració

-Pelem i tallem les carxofes, piquem els alls i preparem les altres verdures i hortalisses.
-En una paella amb una mica d'oli ofeguem les verdures i hortalisses, amb els alls.
-Un cop estan una mica fetes, afegim la sal, uns quants shitakes ( bolet ),les dues cullerades de tomàquet fregit i ho ofeguem un parell de minuts més.
-Afegim el brou i quan arrenqui el bull, el posem en una cassola fonda i deixem bullir durant uns 5 minuts.
-Afegim l'arròs i deixem coure, uns 15 minuts màxim . Millor no remoure massa perquè no deixi anar molt midó.
-Apaguem el foc i el servim en un bol. L'arròs s'acabarà de cuinar sol.

40min


Recepta de cuina de Arròs caldós de verdures i hortalisses
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2967 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: