Arròs caldós de verdures i hortalisses
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g d'arròs rodó
- 3 o 4 gots de brou de verdures
- Albergínia
- Carbassó
- Carxofa
- Pastanaga
- Uns quants shitakes ( bolet japonès de cultiu )
- Alls
- Altres verdures i hortalisses, que ens agradin: espàrrecs verds, porros, ...
- Unes 2 cullerades de tomàquet fregit
- Oli d'oliva
- Farigola, llorer, ...
2 racions
Elaboració
-Pelem i tallem les carxofes, piquem els alls i preparem les altres verdures i hortalisses.
-En una paella amb una mica d'oli ofeguem les verdures i hortalisses, amb els alls.
-Un cop estan una mica fetes, afegim la sal, uns quants shitakes ( bolet ),les dues cullerades de tomàquet fregit i ho ofeguem un parell de minuts més.
-Afegim el brou i quan arrenqui el bull, el posem en una cassola fonda i deixem bullir durant uns 5 minuts.
-Afegim l'arròs i deixem coure, uns 15 minuts màxim . Millor no remoure massa perquè no deixi anar molt midó.
-Apaguem el foc i el servim en un bol. L'arròs s'acabarà de cuinar sol.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2967 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.