Costella de porc guisada amb mongetes del ganxet i botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit tires de costella de porc, tallades a trossos regulars
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites a casa ( les podeu trobar a les meves receptes )
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls pelats aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Sal
  • Aigua
  • Mig got de ví blanc
  • Mig got de conyac
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Una botifarra de perol negre tallada a rodelles una mica gruixudes

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva sofregim els talls de costella salpebrats. Quan són una mica rossos, els hi afegim ; la ceba picolada, els alls aixafats i les fulles de llorer. Quan tot el conjunt és mig fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet. Tot seguit, afegim el ví blanc i el conyac i deixem reduir.
A continuació, cobrim la costella amb aigua i deixem que cogui.
Mentre es cou la costella, coem les mongetes com explico a la meva recepta, i quan són cuites les reservem.
Quan la costella ja és gairebé cuita, afegim les mongetes, la botifarra negre, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem treure ataula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3825 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: