Costella de porc guisada amb mongetes del ganxet i botifarra de perol
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Vuit tires de costella de porc, tallades a trossos regulars
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites a casa ( les podeu trobar a les meves receptes )
- Una ceba picolada
- Quatre alls pelats aixafats
- Dues fulles de llorer
- Sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Sal
- Aigua
- Mig got de ví blanc
- Mig got de conyac
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Una botifarra de perol negre tallada a rodelles una mica gruixudes
6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva sofregim els talls de costella salpebrats. Quan són una mica rossos, els hi afegim ; la ceba picolada, els alls aixafats i les fulles de llorer. Quan tot el conjunt és mig fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet. Tot seguit, afegim el ví blanc i el conyac i deixem reduir.
A continuació, cobrim la costella amb aigua i deixem que cogui.
Mentre es cou la costella, coem les mongetes com explico a la meva recepta, i quan són cuites les reservem.
Quan la costella ja és gairebé cuita, afegim les mongetes, la botifarra negre, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem treure ataula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3825 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.