Vinagreta de verdures
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pot de faves petites en oli
- Un pebrot verd picat
- Mig pebrot vermell picat
- Una ceba tendre picada
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vinagre de cava
- Mostassa
10 racions
Utensilis
Un batedor de varetes
Un bol de vidre rodó gran
Elaboració
Primerament, en un bol de vidre, posem: sal, pebre negre en pols, un punt de mostassa, un raig de vinagre de cava, un bon raig d'oli d'oliva, i l'oli escorregut del pot de les faves, i ho batem tot ben batut amb el batedor de varetes. Seguidament, afegim el pebrot verd, el pebrot vermell i la ceba tendre ben picada. Per acabar, afegim les faves en oli, ho remenem tot ben remenat amb una cullera gran, i ja tenim la salsa llesta per fer servir.
40min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2965 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.