Arròs simple de muntanya

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g d’arròs
  • 1/2 l d’aigua o brou de carn comprat fet
  • 1/2 kg de costella de porc
  • 200 g de pèsols
  • 2 cebes
  • 4 tomàquets
  • 2 alls
  • 1 pebrot vermell
  • 2 fulles de llorer
  • Sal, pebre i oli d’oliva.

6 racions

Elaboració

-En una cassola de fang amb un raig d’oli, enrossim la costella de porc tallada a trossos i la salpebrem. Uns 5 minuts.
-Hi afegim la ceba tallada fina, dos alls picats i ho deixem coure lentament fins que la ceba sigui ben daurada. Uns 20 minuts.
-Tot seguit, hi afegim el pebrot tallat a daus petits, el tomàquet ratllat, les fulles de llorer i un pols de sal i pebre.
-Ho deixem coure lentament, ho ananem remenant de tant en tant, fins que obtinguem un sofregit molt concentrat.
-Hi tirem l’arròs i li donem uns tombs. Tot seguit hi tirem brou de carn bullent i afegim els pèsols. Deixem coure uns 15 minuts aproximadament. El deixem reposar un 5 minuts perquè s’acabi de coure.

45min


Recepta de cuina de Arròs simple de muntanya
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3775 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: