Arròs simple de muntanya
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g d’arròs
- 1/2 l d’aigua o brou de carn comprat fet
- 1/2 kg de costella de porc
- 200 g de pèsols
- 2 cebes
- 4 tomàquets
- 2 alls
- 1 pebrot vermell
- 2 fulles de llorer
- Sal, pebre i oli d’oliva.
6 racions
Elaboració
-En una cassola de fang amb un raig d’oli, enrossim la costella de porc tallada a trossos i la salpebrem. Uns 5 minuts.
-Hi afegim la ceba tallada fina, dos alls picats i ho deixem coure lentament fins que la ceba sigui ben daurada. Uns 20 minuts.
-Tot seguit, hi afegim el pebrot tallat a daus petits, el tomàquet ratllat, les fulles de llorer i un pols de sal i pebre.
-Ho deixem coure lentament, ho ananem remenant de tant en tant, fins que obtinguem un sofregit molt concentrat.
-Hi tirem l’arròs i li donem uns tombs. Tot seguit hi tirem brou de carn bullent i afegim els pèsols. Deixem coure uns 15 minuts aproximadament. El deixem reposar un 5 minuts perquè s’acabi de coure.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3775 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.