Cigrons estofats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg. de cigrons cuits
- 1 ceba
- 1 tomaquet
- 1 ou dur
- Llaure
- Sal i oli
- Per la picada :1 gra d'all i 10 avellanes torrades
4 racions
Elaboració
Fer el sofregit amb la ceba i el tomaquet. Quant estigui ben concentrat afegir el llaure la sal i una mica d'aigua.
Deixar coure 10 minuts.
Fer la picada amb el gra d'all, el julivert i les avellanes.
Afegir a la caçola amb el sigrons i coure 5 minuts mes.
Avans de servir: tallar petito l'ou dur, i posar-ho per sobre.
Servir-ho ben calent.
25min
Etiquetes: Primers Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6641 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.