Per Montse Boada (Rodó de vedella amb salsa carbonada)
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,7 kg. De rodó de vedella tallat a filets fins.
- 6 cebes mitjanes.
- 500 ml. de cervesa.
- 500 ml. de fons de carn.
- Oli d'oliva.
- Mantega.
- Sal.
- Pebre negre mòlt.
- Farina.
- Sucre moreno.
6 racions
Elaboració
Salpebra els filets i enfarinats fregeix lleugerament en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
Mentre, en una paella amb oli d'oliva i mantega, fes suar les cebes, pelades i tallades en juliana, a foc lent, fins que estiguin transparents.
Seguidament col•loca en una cassola una capa de filets, una altra de ceba, una altra de filets i així successivament, fins a acabar amb tots. Aboca la cervesa i la mateixa quantitat de fons de carn, assaona amb sal i sucre moreno.
Deixa coure suaument, durant 2 a 2 hores i mitja, vigilant que no s'enganxi al fons.
Pots acompanyar aquest plat amb unes rodanxes de patates saltejades.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2153 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.